Tavaszi ebédjavaslatok

Zilahy Ágnes 1892-ből a következő fogásokat ajánlja ebédre a tavaszi időszakban: – zöldborsó leves tejfellel és kisütött tésztával – vagdalt fűszeres főtt hús tatármártással és tejfeles spárga – töltött csirke apró pirított burgonyával körítve, öntött salátát kell mellé adni – pirosra sütött, szalonnával tűzdelt vesepecsenye; emellé felvert galuskát és mustárt kell adni – mandulás kürtös-kalács,… Tovább »

Ezt edd áprilisban!

A jó idő érkeztével egyre könnyebb dolga van annak, aki egészségeset, finomat akar főzni. Ha ehhez még hozzávesszük a régi szakácskönyvek napi menükínálatát, a takarékosság kérdése is megoldódik. És azon a kínzó kérdésen sem kell többet ötletelni, hogy mi legyen az ebéd holnap, mert mások megválaszolják helyettünk. A Körképen megjelent cikkemet itt olvashatod el: klikk…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!